Vaccinationsmottagning Göteborg

Våra vaccinationsmottagningar i Göteborg hittar du på Masthugget och Vasaplatsen. Vi har dessutom ett trettiotal mottagningar i Stockholm, Malmö och andra orter från Umeå i norr til Lund i söder. i landet. På alla våra vaccinationsmottagningar erbjuder vi vaccination med drop-in under öppettiderna.

resevaccin

Ta med till besöket

När du ska vaccinera dig hos oss behöver du ha med dig ett giltigt ID-kort eller pass. Om du har ett vaccinationskort sedan tidigare är det också bra att ta med. Då kan vi uppdatera dina uppgifter direkt i detta. Har du inget vaccinationskort hjälper vi dig att upprätta ett nytt.

Om du väljer att vaccinera dig hos oss i framtiden så har vi även dina uppgifter sparade i vår databas så att de går att ta fram från våra mottagningar.

Bäst att vaccinera sig när man är frisk

Vid vaccinering kan man få mindre biverkningar som går över på någon dag. Oftast handlar det om en mindre rodnad och svullnad vid vaccinationsstället. Vissa kan även bli lite trötta, få muskelvärk och i enstaka fall feber någon dag. Dett är helt normalt eftersom kroppens immunförsvar sätter igång med att bearbeta vaccinet.

Av den anledningen är det bra om man vaccinerar sig när man är helt frisk för att kroppen ska kunna ta upp vaccinet på bästa möjliga sätt och utan ytterligare biverkningar.

Våra vaccinationsmottagningar i Göteborg

Nedan hittar du information om våra vaccinationsmottagningar i Göteborg. Våra ordinarie öppettider är vardagar kl 10.00 till 18.00. Avvikelser i öppettiderna kan förekomma på helgdagar, midsommar, julafton och liknande datum.

Masthugget

Andra långgatan 35
Göteborg
Tel: 076-315 45 05 50

Vasaplatsen

Vasagatan 23
Göteborg
Tel: 073-533 64 37

Hisingen

Gustaf Dalénsgatan 30
Göteborg
Tel: 076-321 80 86

Mölndal

Bergmansgatan 4a
Mölndal
Tel: 076-32 76 674

Borås

Kungsgatan 34
Borås
Tel: 076-321 80 86

 

Våra vaccinationsmottagningar finns nära dig - välkommen på drop-in i Göteborg.